‘Refugee Route’, leer Brussels migratienetwek kennen

‘Refugee Route’, leer Brussels migratienetwek kennen

Elk jaar organiseert ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ een ‘Refugee Route’, waarbij deelnemers de ins en outs van het Brussels migratienetwerk leren kennen.

Organisaties of individuen die meer te weten willen komen over asiel en migratie kunnen samen met ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ een Refugee Route maken. Dit is een wandeling door de Noordwijk van Brussel. Men gaat dan langs het Noordstation, het Maximiliaanpark (het startpunt) en het aanmeldpunt Klein Kasteeltje. Deze locaties vormen samen het kloppend hart van het Belgische asielnetwerk. Intussen wordt er informatie gegeven en kunnen de deelnemers vragen stellen.

Wens jij met jouw organisatie of individueel ook een Refugee Route te doen? De inhoud hiervan kan aangepast worden aan het profiel van de groep. We vragen een bijdrage op maat van jullie draagkracht. Neem hiervoor contact op met helene.a@vluchtelingenwerk.be.

Elk jaar organiseert ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ een ‘Refugee Route’, waarbij deelnemers de ins en outs van het Brussels migratienetwerk leren kennen. Organisaties of individuen die meer te weten willen komen over asiel en migratie kunnen samen met ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ een Refugee Route maken. Dit is een wandeling door de Noordwijk van Brussel. Men gaat dan langs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *