Zes inspirerend verhalen van mensen op de vlucht…
solidair Grimbergen biedt hoop en toekomst

Zes inspirerend verhalen van mensen op de vlucht…
solidair Grimbergen biedt hoop en toekomst

De Onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen wil een positieve klank laten horen. Met veel andere bewoners zijn ze solidair met mensen op de vlucht en willen graag een solidair Grimbergen zijn, zeker voor mensen in nood.

Klik op de namen om deze verhalen van hoop en toekomst te lezen.

Claire  uit Burundi: “Ik voel me vandaag veilig, wat heel belangrijk voor mij is.”

Ada uit Kosovo: “Het zijn de mensen die je op je pad tegenkomt die zeer belangrijk zijn.”

Maria uit Chili: “Aanvankelijk was mijn toekomst in België onzeker.”

Sarah (schuilnaam) uit ex-Joegoslavië: “Het was een zware periode door het achterlaten van alles en iedereen waaraan we gehecht waren.”

Alice  uit Burundi: Het positieve in België is vooral het gevoel om vrij te zijn, en niet meer in angst en spanning te moeten leven!

Noera uit Abchazië: “Wij houden zeker van frieten met stoofvlees.”

De foto’s bij dit artikel werden genomen tijdens de vakantie-uitstap zomer 2023 naar het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen. De Onthaalgroep bezorgde 32 kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag met zon, zand en waterpret .

De Onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen wil een positieve klank laten horen. Met veel andere bewoners zijn ze solidair met mensen op de vlucht en willen graag een solidair Grimbergen zijn, zeker voor mensen in nood. Klik op de namen om deze verhalen van hoop en toekomst te lezen. Claire  uit Burundi: “Ik voel me vandaag veilig,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *