Reportage ARD – “Essen und Trinken auf nacktem Boden”

Reportage ARD – “Essen und Trinken auf nacktem Boden”

In ‘Tagesschau’ een programma van de Duitse tv-zender ARD werd onlangs een reportage over de vluchtelingencrisis in Nederland uitgezonden. Maar ook de situatie in ons land kwam daarbij aan bod. Dit dankzij een interview met Karel De Backer.

De inleiding op deze reportage luidt als volgt:

Vluchtelingen in Nederland
Eten en drinken op kale grond

In Nederland zijn de vluchtelingenkampen overvol – een rechtbank omschreef de omstandigheden onlangs als onmenselijk. Maar meer huisvesting lost slechts een deel van het probleem op.

U kan deze reportage (duur: 6 minuten) bekijken via deze link.

In ‘Tagesschau’ een programma van de Duitse tv-zender ARD werd onlangs een reportage over de vluchtelingencrisis in Nederland uitgezonden. Maar ook de situatie in ons land kwam daarbij aan bod. Dit dankzij een interview met Karel De Backer. De inleiding op deze reportage luidt als volgt: Vluchtelingen in NederlandEten en drinken op kale grondIn Nederland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *