Vluchtelingen uit Grimbergen vertellen inspirerende verhalen 

Vluchtelingen uit Grimbergen vertellen inspirerende verhalen 

De onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen heeft decennia lang ondervinding met het opvangen van mensen die hun land ontvluchtten en in ons land een nieuw bestaan proberen uit te bouwen. We kennen hun achtergrond en hun wedervaren en hebben een band met hen. 

De verhalen van de vluchtelingen zijn heel verschillend, al naargelang hun herkomst. Maar ze hebben wel dat gemeen dat de mensen na pijnlijke ervaringen en moeizame omzwervingen in België een nieuwe thuisplek voor henzelf en hun gezin vonden. Via hun job leveren ze nu een waardevolle bijdrage aan onze samenleving. 

Het leven als hindernissenparcours met zo nu en dan een mooie uitkomst, lopen we niet allemaal min of meer over hetzelfde pad? 

Lees hier onze verhalen van hoop… en toekomst

De onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen heeft decennia lang ondervinding met het opvangen van mensen die hun land ontvluchtten en in ons land een nieuw bestaan proberen uit te bouwen. We kennen hun achtergrond en hun wedervaren en hebben een band met hen.  De verhalen van de vluchtelingen zijn heel verschillend, al naargelang hun herkomst. Maar ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *