Feestelijk eten voor iedereen dankzij Grimbergse handelaar

Feestelijk eten voor iedereen dankzij Grimbergse handelaar

Ook mensen die het minder goed hebben vieren graag ‘lekker’ kerst en nieuwjaar

‘Wat schotel ik mijn geliefden dit jaar voor met kerst?’ Daar piekeren velen onder ons zich deze dagen suf over. Terwijl de vraag vanwege een beperkt budget voor heel wat mensen nog ingewikkelder wordt of zelfs onbeantwoord blijft en ook met kerstmis de tafel er kaaltjes bij staat.

Bij de sociale kruidenier Winkel Welkom zijn we, samen met ons cliënteel, heel gevoelig voor die problematiek. U kunt zich dan ook voorstellen dat ons invoelend hart een sprongetje van vreugde maakte toen een handelaar in Grimbergen voorstelde om zo maar even honderdtwintig mensen blij te maken met een kerst- of nieuwjaarsmenu.

Mevrouw Josette Maturin is oprichter van L’Maturin, een speciaalzaak voor vlees, vis en gevogelte en andere delicatessen. Met kerst- en nieuwjaar deed ze altijd iets heel bijzonder, Josette verzorgde feestelijke menu’s voor minder bedeelden. Mensen in Mechelen en Brussel die het minder goed hebben, genieten al jaren van dit prachtige geschenk.

Kleinzoon Bryan gaat in haar spoor verder, ook in Grimbergen wil hij de passie van koken tot verkopen met de mensen delen en zeker ook de kersttraditie van zijn oma verder zetten.

Kleinzoon Bryan zet ook in Grimbergen de kersttraditie van zijn oma verder.

Dat alles maakt dat wij via Winkel Welkom ook mensen in Grimbergen in dit mooie gebaar mogen laten delen.

Ook andere handelaars in Grimbergen en Meise zijn onmisbaar bij de werking van onze winkel. Bakkerij Lisette in Grimbergen, bakkerij en desserten Seynaeve in Meise en groentehandelaar Van Dorselaer in Beigem dragen wekelijks bij aan ons aanbod. Dankzij hun spontane medewerking kunnen we in de gemeente veel leed lenigen.

Het is dan ook met een warm gevoel dat we allen een zalige en vredevolle kerst en een mooi 2024 wensen vanwege de Sociale kruidenier Winkel Welkom, Pastorijstraat 2 in 1850 Strombeek-Bever 

Ook mensen die het minder goed hebben vieren graag ‘lekker’ kerst en nieuwjaar ‘Wat schotel ik mijn geliefden dit jaar voor met kerst?’ Daar piekeren velen onder ons zich deze dagen suf over. Terwijl de vraag vanwege een beperkt budget voor heel wat mensen nog ingewikkelder wordt of zelfs onbeantwoord blijft en ook met kerstmis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *