Een machtig mooie muziekavond ten voordele van Winkel Welkom

Een machtig mooie muziekavond ten voordele van Winkel Welkom

Mooi was de avond in vele opzichten.

Mensen waren talrijk aanwezig in de stemmig versierde zaal van Ter Borre. Alvast een illustratie van de sympathie die de Sociale Kruidenier Winkel Welkom in Strombeek en Groot Grimbergen geniet. We werden warm onthaald door Joris Robberechts, ‘linkersteunpilaar’ van de Winkel Welkom. De hartelijke sfeer deed iedereen goed.

We waren natuurlijk gekomen om samen kerstliedjes te zingen en ook die inzet mag geslaagd worden genoemd. Hoe kon het anders? We werden immers professioneel, en ook bijzonder vrolijk, begeleid door Lieve Jacobs en meesterlijk ondersteund door accordeonist Jean Carl Bernard, beter gekend als Carlos.

Een mooie opkomst betekende meteen ook een mooie steun voor de sociale kruidenier Winkel Welkom.

Het enthousiasme van dirigente Lieve en accordeonist Carlos werkte aanstekelijk.
Joris zorgde ervoor dat de herdertjes hun ware gelaat toonden, wat de Kerstman helemaal niet erg vond.
Na het bereiden van de overheerlijke soep en smeuïge bodding was niet alleen vermoeidheid maar ook tevredenheid van Edwy’s gezicht af te lezen.

Mooi was de avond in vele opzichten. Mensen waren talrijk aanwezig in de stemmig versierde zaal van Ter Borre. Alvast een illustratie van de sympathie die de Sociale Kruidenier Winkel Welkom in Strombeek en Groot Grimbergen geniet. We werden warm onthaald door Joris Robberechts, ‘linkersteunpilaar’ van de Winkel Welkom. De hartelijke sfeer deed iedereen goed.…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *