De kerstboodschap blijft treffend en betekenisvol

De kerstboodschap blijft treffend en betekenisvol

Feestdagen horen feestelijk te zijn. Ook via de parochie van Meise kregen we het aanbod om vijftien maaltijden uit te delen aan mensen die de eindjes wat moeilijker aan elkaar kunnen knopen. Het gaat om een privé-initiatief dat al enkele jaren mee gaat en waaraan vele vrijwilligers meewerken.

Vijf families, in totaal zevenentwintig mensen, die door de Onthaalgroep Grimbergen worden begeleid waren opgetogen. Soep, kalkoenrollade en chocolademousse, begeleid door een lekker drankje, daar kun je geen neen tegen zeggen.

De stemming zat er alvast goed in en de mensen hielden eraan om hun feestvreugde via dit filmpje met ons te delen.

Tafelen zorgt altijd voor een verbonden gevoel, het lekkere eten helpt zeker maar het gaat natuurlijk om veel meer. Wanneer mensen van bij ons middelen en energie vrijmaken om minder bedeelden in de feestvreugde op te nemen, blijkt dat de kerstboodschap niets van haar glans is verloren.

Feestdagen horen feestelijk te zijn. Ook via de parochie van Meise kregen we het aanbod om vijftien maaltijden uit te delen aan mensen die de eindjes wat moeilijker aan elkaar kunnen knopen. Het gaat om een privé-initiatief dat al enkele jaren mee gaat en waaraan vele vrijwilligers meewerken. Vijf families, in totaal zevenentwintig mensen, die door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *