Help kinderen die oorlog ontvluchtten met hun verwerking door een therapeutisch verhaal

Help kinderen die oorlog ontvluchtten met hun verwerking door een therapeutisch verhaal

Tool / hulpmiddel

Het Centrum Dys ontwikkelde het verhaal van De kleine kangoeroe als reactie op de vele kinderen die moesten vluchten door de oorlog in Oekraïne. De verschillende vrouwen die dit verhaal maakten hebben verschillende jobs en wonen in andere landen, maar allemaal geloven ze dat de kracht van een verhaal therapeutisch kan werken bij kinderen op de vlucht.

Het verhaal herinnert kinderen eraan dat ze slim zijn en dat ze hun leven in eigen handen hebben. Ze willen hen eraan herinneren dat er hoop is en dat op een dag hun leven terug draaglijk wordt. Het verhaal is zo gemaakt dat kinderen erin kunnen kleuren en tekenen, zoals in een kleurboek.

Vind het verhaal en de leesgids over hoe je het verhaal moet aanbrengen hier!Het verhaal is ook beschikbaar in het Duits, Hongaars, Pools, Russisch, Oekraïens, Slovaaks en Engels.

Tool / hulpmiddel Het Centrum Dys ontwikkelde het verhaal van De kleine kangoeroe als reactie op de vele kinderen die moesten vluchten door de oorlog in Oekraïne. De verschillende vrouwen die dit verhaal maakten hebben verschillende jobs en wonen in andere landen, maar allemaal geloven ze dat de kracht van een verhaal therapeutisch kan werken bij kinderen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *