Drie regiocoördinatoren gestart bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Drie regiocoördinatoren gestart bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Eind mei startten Fatima, Sofie en Orhan alvast als coördinator voor de regio’s West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant/Brussel en Limburg. Op termijn zullen 5 extra mensen zich voltijds inzetten om vrijwilligers te ondersteunen en om de nieuwe initiatieven in het licht van de Oekraïnecrisis, ervaren vrijwilligersorganisaties en overheden met elkaar in contact te brengen. 

Deze regiocoördinatie bouwt verder op de ondersteuning die we het voorbije jaar met Gastvrij Netwerk in het project “Gastvrij Netwerk versterkt vrijwilligers voor mensen op de vlucht” uitwerkten. Met in elke provincie een regiocoördinator brengen we die ondersteuning dichter naar jullie en kunnen we inzetten op een regionaal aanspreekpunt, vormings- en intervisieaanbod en netwerk.

Dit project wil ook specifiek de ondersteuning voor de leden van Gastvrij Netwerk versterken:
– Door dichtbij, outreachend en op maat van de lidorganisaties in de regio’s te werken
– Door nieuwe leden voor Gastvrij Netwerk aan de trekken
– Door meer middelen te genereren voor de lidorganisaties
– Om met Gastvrij Netwerk als netwerk van ervaring en expertise naar voren te stappen

Contactgegevens regiocoördinatoren:
– Fatima El Ghazoini – Regiocoördinator West-Vlaanderen
fatima@vluchtelingenwerk.be
+32 492 11 60 52

– Sofie Hamdi – Regiocoördinator Vlaams-Brabant/Brussel
sofie@vluchtelingenwerk.be
+32 492 11 60 58

– Orhan Kilic – Regiocoördinator Limburgs Platform voor mensen op de Vlucht
orhan_LPV@vluchtelingenwerk.be
+32 492 11 60 55

Eind mei startten Fatima, Sofie en Orhan alvast als coördinator voor de regio’s West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant/Brussel en Limburg. Op termijn zullen 5 extra mensen zich voltijds inzetten om vrijwilligers te ondersteunen en om de nieuwe initiatieven in het licht van de Oekraïnecrisis, ervaren vrijwilligersorganisaties en overheden met elkaar in contact te brengen.  Deze regiocoördinatie bouwt verder op de ondersteuning…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *